Bijeenkomsten

Er staan op dit moment geen HB-Cafés gepland.

Verslagen

Bekijk hier alle verslagen van bijeenkomsten in Haarlem.

Team

In december 2018 is het HB-Café Haarlem weer opgestart door een enthousiast en divers team. We hebben binnen de stadsregio Amsterdam de stad Haarlem uitgekozen als centrale ontmoetingsplaats om kennis en inzicht over hoogbegaafdheid onder volwassenen te vergroten in een ongedwongen setting. Ons uitgangspunt is om vier tot zes HB-Cafés per jaar te organiseren.

Mirjam Visser-Fuchs (coördinator): Bij Novilo heb ik de opleiding tot zelfstandig talentbegeleider gevolgd en sinds 2016 begeleid ik (hoog)begaafde volwassenen en studenten in mijn eigen praktijk Talentbloeier, www.talentbloeier.nl. Ook ben ik sinds begin 2019 levensbeschouwelijk counselor bij de VPSG, een stichting die advies en ondersteuning geeft bij seksueel geweld en zingevingsvragen. In het verleden ben ik zes jaar lang predikant geweest in de Protestantse Kerk Nederland. Vanaf 2016 ben ik als vrijwilliger bij het HB-Café Haarlem actief. Eind 2018 heb ik het initiatief genomen om als coördinator met een nieuw team het HB-Café in Haarlem weer op te starten.  Ik vind het belangrijk dat er een laagdrempelige ontmoetingsplek is voor (hoog)begaafden en andere belangstellenden, waar je tegelijkertijd samen ook nog veel kunt leren.

Locatie

HB-Café Haarlem wordt gehouden in Hart, centrum voor kunst, kennis & cultuur.

Adresgegevens:
Hart
Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem

Bereikbaarheid en parkeren:
Hart is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf station Haarlem kun je verschillende bussen nemen: Bus 2 richting Spaarnwoude Station, halte: Turfmarkt – Bus 3 richting Schalkwijk, halte: Frans Hals Museum – Bus 73 richting Schalkwijk, halte: Turfmarkt – Bus 340 richting Uithoorn, halte: Tempelierstraat. De genoemde haltes liggen op een paar minuten loopafstand.

Kom je met de auto? De Kleine Houtweg is een ‘auto-te-gast-straat’ en is voornamelijk vergunningengebied. Er zijn slechts een paar parkeermeters. Wij adviseren je gebruik te maken van Parkeergarage Houtplein of de Kamp. Deze zijn op een paar minuten loopafstand.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-haarlem@ihbv.nl.