Bijeenkomsten

Geen evenementen

Verslagen

Bekijk hier alle verslagen van bijeenkomsten in Zuid-West.

Team

HB-Café Zuid-West is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil je deel uitmaken van een fijn team, onze eigen HB-Cafés bijwonen en helpen organiseren, af en toe gaan luisteren bij collega-HB-Cafés en je HB-netwerk uitbreiden, meld je dan via email bij hb-cafe-zuidwest@ihbv.nl

HB-Café Zuid-West is op een donderdagavond. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.30 uur begint het inhoudelijke gedeelte. Na afloop (omstreeks 21.30 uur) is er gelegenheid tot napraten.
Koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening

Locatie

HB-Café Zuid-West wordt gewoonlijk gehouden in Het Klooster aan de Schorsmolenstraat in Breda, maar vanwege de maatregelen rond Covid-19 wijken we uit naar Van der Valk Hotel Princeville aan de Princenhagelaan in Breda.

Adresgegevens:
Hotel Breda Princeville
Princenhagelaan 5
4813 DA Breda
(hotelprinceville.nl)

Bereikbaarheid en parkeren

Met de auto:
Vanuit het noorden (A59 > A16 richting Antwerpen) en westen (A58): Neem de afslag 16 Breda-West. Bij de verkeerslichten op het eerste grote kruispunt op de Ettensebaan (Ikea rechts voor je) sla je rechtsaf, de Princenhagelaan in. Hotel Van der Valk Princeville ligt aan je linkerkant.

Vanuit het zuiden (A58 > A16 richting Rotterdam): Neem de afslag 15 (Breda/Rijsbergen). Bij de verkeerslichten op het eerste grote kruispunt van de Graaf Engelbertlaan ga je linksaf, de Princenhagelaan in. Hotel Van der Valk Princeville ligt na ongeveer 1400 meter aan je rechterkant.

Je kunt gratis parkeren op het eigen P-terrein van Hotel Princeville aan de voor- of achterkant.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Breda Centraal Station gaan de streekbussen 311 (Etten-Leur/Oud-Gastel), 312 (Etten-Leur/Roosendaal) en 316 (Etten-Leur) naar de Woonboulevard aan de Ettensebaan. Vanaf de halte Woonboulevard is het ongeveer 10 minuten lopen.

Op het station zijn OV-fietsen te huur (de fietsverhuur aan de Belcrum-zijde is tot na middernacht geopend). Vanaf het station is het ongeveer 17 minuten fietsen.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-zuidwest@ihbv.nl.
HB-Café Zuid-West is ook op Facebook te vinden: facebook.com/HBzuidwest