Bijeenkomsten

Geen evenementen

Over HB-Café Zuid-West

HB-Café Zuid-West begon in 2016. Met een enthousiast team van vrijwilligers organiseren we gemiddeld zes HB-Cafés per jaar in Breda, over uiteenlopende onderwerpen.

In tegenstelling tot de meeste HB-cafés zijn de avonden van HB-Café Zuid-West op donderdag. Dit is ontstaan vanuit het idee dat we dan niet dubbelen met andere HB-Cafés. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.30 uur begint het inhoudelijke gedeelte. Na afloop (omstreeks 21.45 uur) is er gelegenheid tot napraten.
Koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Team

Het team van HB-Café Zuid-West bestaat uit
Natascha Kayser – coördinator
Danielle Roberts
Diana Karsijns
Geert van Hoof

Locatie

HB-Café Zuid-West wordt gehouden in het Business Center van Van der Valk Hotel Princeville aan de Princenhagelaan in Breda.

Kijk voor meer informatie op https://www.hotelprinceville.nl/

Bereikbaarheid en parkeren

Met de auto:
Vanuit het noorden (A59 > A16 richting Antwerpen) en westen (A58): Neem de afslag 16 Breda-West. Bij de verkeerslichten op het eerste grote kruispunt op de Ettensebaan (Ikea rechts voor je) sla je rechtsaf, de Princenhagelaan in. Hotel Van der Valk Princeville ligt aan je linkerkant.

Vanuit het zuiden (A58 > A16 richting Rotterdam): Neem de afslag 15 (Breda/Rijsbergen). Bij de verkeerslichten op het eerste grote kruispunt van de Graaf Engelbertlaan ga je linksaf, de Princenhagelaan in. Hotel Van der Valk Princeville ligt na ongeveer 1400 meter aan je rechterkant.

Je kunt gratis parkeren op het eigen P-terrein van Hotel Princeville aan de voor- of achterkant.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Breda Centraal Station gaan de streekbussen 311 (Etten-Leur/Oud-Gastel), 312 (Etten-Leur/Roosendaal) en 316 (Etten-Leur) naar de Woonboulevard aan de Ettensebaan. Vanaf de halte Woonboulevard is het ongeveer 10 minuten lopen.

Op het station zijn OV-fietsen te huur (de fietsverhuur aan de Belcrum-zijde is tot na middernacht geopend). Vanaf het station is het ongeveer 17 minuten fietsen.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-zuidwest@ihbv.nl.
HB-Café Zuid-West is ook op Facebook te vinden: facebook.com/HBzuidwest