Bijeenkomsten

Datum en onderwerpBeschikbaarheid
20-06-2024 HB-Café Zuid-West: Delphidingen 0 plaats(-en) vrij

Over HB-Café Zuid-West

HB-Café Zuid-West begon in 2016. Met een enthousiast team van vrijwilligers organiseren we zes of zeven HB-Cafés per jaar in Breda, over uiteenlopende onderwerpen.

In tegenstelling tot de meeste HB-cafés zijn de avonden van HB-Café Zuid-West op donderdag. Dit is ontstaan vanuit het idee dat we dan niet dubbelen met andere HB-Cafés. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.30 uur begint het inhoudelijke gedeelte. Na afloop (omstreeks 22.00 uur) is er gelegenheid tot napraten.
Eén drankje (en water) is bij de prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Team

Het team van HB-Café Zuid-West bestaat uit
Natascha Kayser – coördinator
Danielle Roberts
Diana van Loo-Karsijns
Geert van Hoof
Richard Spiering

Locatie

HB-Café Zuid-West wordt gehouden in de zaal van Café De Haagse Poort aan de Haagdijk 149 in Breda.

Bereikbaarheid en parkeren

Met de auto:
Parkeren aan of in de directe omgeving van de Haagdijk kost 2,30 per uur. Goedkoper is het op de parkeerterreinen Arsenaalpad/Gasthuisvelden. Gratis parkeren is mogelijk bij De Lunet of buiten de singels aan de Haagweg. Meer informatie over parkeren en tarieven is te vinden op Prettigparkeren.nl

Met het openbaar vervoer:
Bushaltes in de nabije omgeving zijn aan de Schorsmolenstraat en de Fellenoordstraat. Het Centraal Station van Breda is op 7 minuten fietsen en 20 minuten lopen. Op het station zijn OV-fietsen te huur (de fietsverhuur aan de Belcrum-zijde is tot na middernacht geopend). Voor de deur van De Haagse Poort zijn rekken waaraan je de fietsen kunt vastmaken. Vouwfietsen kunnen mee naar binnen.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-zuidwest@ihbv.nl.
HB-Café Zuid-West is ook op Facebook te vinden: facebook.com/HBzuidwest