Bijeenkomsten

Datum en onderwerpBeschikbaarheid
13-09-2024 HB-Café Groningen: Vind je balans in werk en passies als multipotential 0 plaats(-en) vrij

Verslagen

Bekijk hier alle verslagen van bijeenkomsten in Groningen.

Team

Het HB-Café in Groningen bestaat sinds 2014. Agnes maakt nog steeds onderdeel uit van het team, in 2018 sloot Roger aan en vlak daarna Jolande. We streven erna ca. vier HB-Cafés per jaar te organiseren. Altijd op vrijdagavond, in de binnenstad van Groningen, een spreker met aansluitend de mogelijkheid om nog even wat te drinken. Het informatieve deel wordt altijd zeer goed bezocht, de nazit minder, veel mensen moeten/willen huiswaarts, sommigen hebben een lange dag achter de rug of nog een flinke reistijd voor de boeg.

Agnes Schilder (coördinator): (Toegepast) psycholoog, docent, coach en spreker over oa (positieve) psychologie, hoogbegaafdheid en meer. Ik werk in het hoger onderwijs (Hanzehogeschool en NHL Stenden) en ben daarnaast ZZP-er. Hobby: verre reizen maken. Mijn bedrijf ACT too (coaching, training, advies, lezingen) bestaat al meer dan 25 jaar en sinds 1 september 2019 werk ik samen met Nelly Hazen, de initiatiefneemster van het HB café in Groningen, in een coachingspraktijk voor HB-volwassenen onder de naam Boven het maaiveld Coaching. In 2014 hoorde ik voor het eerst van het IHBV en langzaam kwam het besef dat ik wellicht ook tot die groep HB-ers behoorde. Samen met Nelly Hazen, Frits Visser en drie anderen begonnen we met het organiseren van HB-Cafés in het noorden van het land. Inmiddels hebben we meer dan 20 HB-Cafés georganiseerd in de stad Groningen. Die waren allemaal uitverkocht, wat wel aangeeft dat er (ook) in Groningen behoefte is aan informatie over HB, informatie uitwisselen en elkaar ontmoeten.
Meer over mij op https://nl.linkedin.com/in/agnesschilder, www.acttoo.nl en www.bovenhetmaaiveldcoaching.nl.

Roger Snoei van Hout: Sinds een aantal jaar vrijwilliger bij het HB-Café Groningen. Op zoek naar een balans in denken en doen. Autonoom, autodidact. Houdt van onderzoeken, leren en uitproberen. Hobby’s: Dingen maken, zoals houtbewerking, koken, tuinieren, programmeren, fotograferen. Dingen doen, zoals windsurfen, hardlopen, bergwandelen, yoga, bordspellen en lezen.

Jolande Donker: Een paar jaar geleden aangehaakt als vrijwilliger voor de organisatie van de HB-Cafés omdat ik heb gezien hoe belangrijk het is dat er ruimte is voor (h)erkenning, opluchting en vrijuit kunnen spreken. Hobby’s: ik houd van kleding maken, bijvoorbeeld voor locatietheaterproducties, wandelen en zingen in een koor.

Locatie

HB-Café Groningen wordt georganiseerd in het Flonk Hotel.

Adresgegevens:
Flonk Hotel – Groningen Centre,
Radesingel 50, 9711 EK Groningen. Zie ook: www.hotelgroningencentre.nl.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station Groningen.

Betaald parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het hotel, op basis van beschikbaarheid. Mocht de parkeergarage volgeboekt zijn, dan kan je terecht in de Q-park parkeergarage aan het Damsterdiep, op vijf minuten loopafstand van het hotel.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-groningen@ihbv.nl.