Bijeenkomsten

Geen evenementen

Verslagen

Bekijk hier alle verslagen van bijeenkomsten in Alkmaar.

Team

Het team van HB-Café Alkmaar: Daisy Sanches, Winanda Maljaars-Riemersma, Nick Groot en Sandra Stadegaard.

“Sinds 2017 organiseren wij met veel plezier de HB-cafés in Alkmaar, zo’n zes à zeven keer per jaar. Maar 2020 was een apart jaar door de maatregelen rond corona. We deden in februari een live avond, gevolgd door een online evenement in juni. Gaaf en inspirerend, zo’n online hb-café, en tegelijk misten wij ook het echte spontane contact. Later in september konden we toch weer live! Wat was dat tof om weer met elkaar te kunnen zijn. Daarna gooide het virus weer roet in het eten, want we mochten/konden weer minder. Daarom hebben we de data voor 2021 niet zoals gewoonlijk vooraf al vastgelegd en plannen we niet verder dan één hb-café vooruit.”

vrijdag 1 oktober 2021: Connect! Een live avond om te ontmoeten en verbinden, georganiseerd door het team van HB-café Alkmaar. De inschrijving is geopend.
Van links naar rechts ons wervelende team: Winanda Maljaars-Riemersma, Sandra Stadegaard, Nick Grooff en Daisy Sanches. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Locatie

HB-Café Alkmaar wordt georganiseerd in een van de ruimtes in ‘De Letterbak’ aan de Edisonweg 10 in Alkmaar.

Adresgegevens:
Edisonweg 10 1821 BN Alkmaar

Parkeren en openbaar vervoer:
Voor het gebouw zijn een paar parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren kan ook op diverse plekken aan de Edisonweg. Ook is het mogelijk de zijweg Alexander Flemingstraat in de gaan, dan is er aan de rechterkant een parkeerterrein waar je ook gratis kunt parkeren.

De dichtstbijzijnde bushalte is Rijnstraat, op 7 minuten lopen vanaf De Letterbak. Er is een busverbinding met het treinstation van Alkmaar.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-alkmaar@ihbv.nl.