29-06-2023 HB-Café Zuid-West: Inzicht in jezelf en anderen

Door Richard Spiering en Sanne Dooren

Een eerste indruk maken kun je maar één keer doen. Daarom is het best handig om meer inzicht te krijgen in wat je person effect is. Want hoe zie jij jezelf? Hoe kom jij over? Hoe wil je overkomen? En hoe maak je jezelf verstaanbaar in een wereld die jouw taal niet spreekt? Daarover geven Richard Spiering en Sanne Dooren een interactieve workshop bij HB-Café Zuid-West op donderdag 29 juni 2023.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de interactie tussen onze binnenwereld en de wereld om ons heen. Waarbij we stilstaan bij wat we nodig hebben, wat sterke kanten en krachten zijn en hoe we dit vanuit authentieke behoeften op gelijkwaardige manier kunnen afstemmen en onze plek kunnen innemen in onze omgeving.

Richard Spiering is actief bezoeker van de HB-Cafés en ook in Breda een vaste gast. Hij biedt begeleiding en training op het gebied van communicatie, conflicthantering, omgaan met agressie, bejegening, weerbaarheid, gezin en opvoeding. Hij doet dat in de vorm van workshops, als meedenker en uitdager, onder meer verbonden aan Hart voor IQ in Papendrecht. Daarnaast houdt hij zich bezig met aankoop en verhuur van bedrijfsvastgoed en levering en montage SCM/Kiwa gecertificeerde beveiligingssystemen in de automotive sector.

Sanne Dooren is een collega van Richard bij Hart voor IQ, waar ze als orthopedagoog een bijdrage hoopt te leveren aan interne en externe acceptatie van hoogbegaafdheid.

HB-Café Zuid-West is een initiatief van het IHBV, het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen. De primaire doelgroep zijn hoogbegaafde volwassenen zelf, maar partners, vrienden, familie, professionals en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom.

Het HB-Café is op donderdag 29 juni 2023. We zien je graag in de zaal van Café De Haagse Poort, Haagdijk 149 in Breda. De zaal gaat open om 19.00 uur. Om 19.30 uur beginnen we met het inhoudelijke deel, waarin veel ruimte is voor interactie. Na afloop is er nog ruime gelegenheid tot napraten. De toegang bedraagt € 18,50. Eén drankje is inclusief. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.