20-06-2023 HB-Café Online : Hoogbegaafd en dan… (beginnerscafé)

Door: afwisselend Sylvia Tas, Johanneke de Hoop, Pauline Coret, Janine Kallenbach en Martin van Elmpt.

Om de zoveel tijd organiseren we weer een zgn. beginnerscafé voor mensen die aan het begin staan van hun HB-ontdekkingsreis.
Wat betekent dat nu, hoogbegaafd zijn?

Vaak komen mensen er pas op volwassen leeftijd achter dat ze (mogelijk) hoogbegaafd zijn.
Er gaat dan een heel nieuwe en misschien zelfs wel verwarrende wereld open. Op deze avond krijg je een inleiding in de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ook zal er veel aandacht zijn voor ervaringen van de aanwezigen. Enkele vragen die aan bod zullen komen: Welke gevoelens ervaar je of heb je ervaren toen je ontdekte dat je (mogelijk) hoogbegaafd bent? Ervaar je een kloof in de omgang met anderen? Hoe ga je positief om met je hoogbegaafdheid?

Het HB-Café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op de avond van het HB-Café gaan de (digitale) deuren van het HB-Café om 19:00 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tot 22.00 uur kan er eventueel nagepraat worden.

De entreeprijs bedraagt 10.- euro per persoon. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt. Staat er geen wachtlijstformulier, dan is die vol.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.