15-06-2018 HB-Café Delft: Bewegen richting flexibiliteit

In Archief Delft by HB-Café Delft

Op vrijdag 15 juni organiseert ons team in Delft een HB-Café met als thema “Bewegen richting flexibiliteit”. Tijdens deze interactieve avond zal drs. Ana Bloemraad u laten kennismaken met Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

De methode Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is gericht op het vergroten van veerkracht, zelfvertrouwen, welbevinden en weerbaarheid of in het kort op het vergroten van psychologische flexibiliteit. Een grotere psychologische flexibiliteit betekent dat u beter het hoofd kunt bieden aan situaties die in het verleden tot problemen hebben geleid. Dat resulteert in een betere communicatie, meer plezier en tevredenheid in het werk en het dagelijks leven, meer autonomie en succes als professional of leider. Door middel van een korte test kunt u checken hoe u nu scoort op bovengenoemde punten.

Drs. Ana Bloemraad is werkzaam als registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie. Op dit moment doet zij in samenwerking met het IHBV onderzoek om de kennis over effectieve interventies bij hoogbegaafden te vergroten. Meer informatie over het onderzoek: https://hb-cafe.nl/act-voor-hoogbegaafden/. Tijdens deze avond zal zij al een aantal voorlopige resultaten met ons kunnen delen.

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).
Op 15 juni as. gaan de deuren van het HB-café om 18.30 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Locatie: Creatief centrum De Zuster; Gasthuisplaats 1, 2611 BN Delft
De Zuster ligt op vijf minuten lopen van station Delft. Loop aan de voorkant van het station door de Barbarasteeg, en ga rechtdoor. Als je op de tweede brug staat ligt de Zuster aan de linkerhand, aan de Koornmarkt. De ingang van het pand is aan de achterkant te vinden aan de Gasthuisplaats. Parkeren met de auto kan voor de deur op de Gasthuisplaats of in de op 5 minuten lopen gelegen Phoenix parkeergarage. Ook op loopafstand is er de Zuidpoort parkeergarage.
Entree: De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee, 17,50 euro per persoon.
Aanmelden: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Indien de inschrijving vol is, is een wachtlijstformulier beschikbaar. Er wordt dan contact opgenomen indien er een plaats beschikbaar komt.