17-11-2017 HB-Café Eindhoven: Bore-out (workshop)

In Archief Eindhoven by HB-Café Eindhoven

Op vrijdagavond 17 november 2017 gaat het HB-café in Eindhoven over de bore out. Wat is een bore-out? Wat zijn specifieke kenmerken en welke verschillen zijn er bijvoorbeeld met een burn-out? Welke kenmerken van hoogbegaafdheid spelen een rol bij het krijgen van een bore-out? Gastspreker op deze avond is Peter Overzier.

Vrijwel iedereen kent de burn-out, soms zelfs uit eigen ervaring. Niet zoveel mensen zijn bekend met de bore-out. Hierbij is niet de overbelasting in het werk de oorzaak, maar juist het niet benutten van de mogelijkheden en kwaliteiten van de werknemer. Sommige deskundigen denken dat één op de zeven werknemers last heeft van bore out-gerelateerde klachten! Belangrijk genoeg dus om meer te weten te komen over het herkennen an de signalen, aanpakken en voorkomen van een bore-out.

De avond, in workshopvorm, wordt verzorgd door Peter Overzier. Hij is opgeleid als sociaal en organisatie-psycholoog en werkt in de GGZ. Daarnaast is hij actief als coach en trainer voor hoogbegaafden. Zie ook www.petercoachtslimmemensen.nl.

Locatie: COM (vh Centrum Aquamarijn), Stratumsedijk 57 in Eindhoven (ongeveer 20 minuten lopen vanaf het station). De lezing vindt plaats in de zaal COMpleet (vh Blauwe Zaal).
Openbaar vervoer per bus: lijn 7, 12, 17, 171, 172, 173, halte PC Hooftlaan
Gratis parkeren achter het Parktheater, Le Sage ten Broeklaan, daarna 5 minuten lopen tot Het COM.
Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Het inhoudelijke deel duurt van 19:30 tot 21:45 uur. Daarna kan nog worden nagepraat onder het genot van een drankje.
Entree: € 17,50 per persoon.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnen komen worden geaccepteerd. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.