12-05-2017 HB-Café Eindhoven: HB en perfectionisme

In Archief Eindhoven by HB-Café Eindhoven

HB-Café in Het COM (was: Centrum Aquamarijn) in Eindhoven op vrijdag 12 mei 2017. Spreekster is Rianne van de Ven en het thema is: Perfectionisme

Veel hoogbegaafden vinden zichzelf perfectionistisch. Of ze krijgen van anderen het verwijt dat te zijn. Maar er zijn meerdere manieren om hier tegenaan te kijken. Hoe beoordeel jij dit? En hoe kun je hier minder last van hebben? Daar gaan we het deze avond over hebben in een interactieve setting.
De avond wordt begeleid door Rianne van de Ven, coach voor hoogbegaafde volwassenen (www.riannevdven.nl)en voorzitter van het IHBV.
We gaan deze avond in groepjes met elkaar aan de slag over het thema perfectionisme. Ben jij iemand die liever niet in groepjes werkt? Dat respecteren we, en daarom kunnen de opdrachten ook individueel uitgevoerd worden.

Locatie: COM (vh Centrum Aquamarijn), Stratumsedijk 57 in Eindhoven (ongeveer 20 minuten lopen vanaf het station). De lezing vindt plaats in de zaal COMpleet (vh Blauwe Zaal).
Openbaar vervoer per bus: lijn 7, 12, 17, 171, 172, 173, halte PC Hooftlaan
Gratis parkeren achter het Parktheater, Le Sage ten Broeklaan, daarna 5 minuten lopen tot Het COM.
Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Het inhoudelijke deel duurt van 19:30 tot 21:45 uur. Daarna kan nog worden nagepraat onder het genot van een drankje.
Entree: € 15,00 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnen komen worden geaccepteerd. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.