08-06-2018 HB-Café Eindhoven: Zingeving

In Archief Eindhoven by HB-Café Eindhoven

Op vrijdag 8 juni is er weer een interactief HB-Café in Eindhoven op de nieuwe locatie Het academisch genootschap, Parklaan 93 in Eindhoven, op loopafstand van het station. Aan de hand van het boek Searching for Meaning zal deze interactieve avond over Zingeving gaan. Gastspreker is Adrienne van den Bos.

Adrienne is coach bij giftedpeople.eu. Op haar website is een interview van haar met James T Webb terug te vinden.
Hier op de site van het IHBV staat een engelstalige recensie van het boek, geschreven door Rianne van de Ven

Het doel is wederom een positieve insteek. De avond begint met korte inleiding door Adrienne, daarna willen we de avond op een interactieve wijze voortzetten door onderling (eigen) ervaringen en inzichten met elkaar te delen rondom het thema “Zingeving” .

Locatie (nieuwe locatie!): Academisch Genootschap, Parklaan 93 in Eindhoven. Vanaf Station Eindhoven is het 10-15 minuten lopen naar het Academisch Genootschap.
Gratis parkeren op het parkeerterrein achter het Genootschap via navigatie-adres Fazantlaan 16.
Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur.
Entree: € 17,50 per persoon

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond.

Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnen komen worden geaccepteerd. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.