16-03-2018 HB-Café Utrecht: HB; Als je (g)een idee hebt

In Archief Utrecht by HB-Café Utrecht

Vrijdag 16 maart 2018, in de Week van de Hoogbegaafdheid, richt het HB-café Utrecht zich speciaal op mensen die nog aan het begin staan van hun kennismaking met hoogbegaafdheid. Vind jij het interessant om te onderzoeken wat hoogbegaafdheid inhoudt? Wil je door het uitwisselen van ervaringen ondervinden of je herkenning hebt bij andermans verhaal? En zoek je enige houvast om de mogelijkheid dat je hoogbegaafd bent een plek te geven? Dan is deze avond echt voor jou.

Doordat er steeds meer aandacht is voor hoogbegaafdheid in het onderwijs en de media, krijgen meer en meer volwassenen het vermoeden dat hoogbegaafdheid wellicht ook een rol speelt in hun leven. Maar wat is hoogbegaafdheid eigenlijk? En wat kun je er mee? In dit HB-café zet ons organisatieteam uiteen wat vanuit de wetenschap bekend is over hoogbegaafdheid en nemen we de ruimte om verhalen uit te wisselen aan de hand van enkele interactieve opdrachten. Aan het eind van de avond ga je met nieuwe antwoorden, ideeën, vragen en ervaringen weer naar huis. Klaar voor een volgende stap in de ontdekkingstocht die veel volwassen hoogbegaafden ondernemen.

Dit HB-Café wordt georganiseerd en geleid door Margreeth Menkveld (ervaringsdeskundige), Gemma Geertshuis (coach bij De Blauwe Diamant), Roeland Plomp (ervaringsdeskundige), Rianne van der Stoep (Hooggevoeligheidsdeskundige i.o.) en Maïa van der Meer (coach bij Meer Coaching & Advies).

Locatie: The Colour Kitchen, Oudegracht 214 , Utrecht (www.thecolourkitchen.com)
Datum: vrijdag 16 maart 2018
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)
Aanmelding: https://hb-cafe.nl/evenementen.