30-06-2017 HB-Café Zwolle: Praten over je hoogbegaafdheid

In Archief Zwolle by HB-Café Zwolle


Op vrijdag 30 juni was er een HB-Café in Zwolle. Rianne van de Ven begeleidt de avond met een interactieve workshop over “Praten over je hoogbegaafdheid”.
Totdat het verslag er is, tonen we de aankondigingstekst:

Veel hoogbegaafden willen op een bepaald moment hun (vermoedelijke) hoogbegaafdheid met anderen delen. Wat komt daar bij kijken? We hoorden vaak over slechte herinneringen aan gesprekken waarin ze dit met anderen deelden. Het kan ook heel beladen zijn en vaak wordt hierbij de uitdrukking “uit de kast komen” gebruikt.

In deze interactieve workshop ga je aan de slag met onder andere de volgende vragen: Aan wie wil je het eigenlijk vertellen? En waarom? Wat verwacht je van de ander? Ook delen we tips hoe je het dan kunt doen. We zullen in groepjes werken, maar dat is nooit een verplichting. Wil jij liever dit proces in je eentje doorlopen, is dat ook prima.
Neem in ieder geval schrijfwaren (of digitale middelen) mee, want je gaat echt aan de slag!

De avond wordt verzorgd door Rianne van de Ven, coach voor hoogbegaafde volwassenen, co-redacteur en co-auteur van het dit jaar verschenen boek “Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in” en voorzitter van het IHBV.

Locatie: De Enk (multifunctioneel centrum in de wijk Assendorp), Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het inhoudelijke deel van de avond duurt van 19.30 – 22.00 uur, daarna is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon. Dit is inclusief 2 consumptiebonnen.
De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Over de locatie/reisinformatie
De Enk bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf NS-station Zwolle.
Parkeren kan in de buurt. Betaald parkeren tot 20.00 uur.

Zaal open 19:00 uur; aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 22:00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.

Aanmelding
Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen.

Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.