25-06-2021 Online HB-café Alkmaar: Relaties en hoogbegaafdheid

Door: Dineke van Kooten.

HB-café Alkmaar gaat weer online. Met het onderwerp waar al sinds de start van ons HB-café op de evaluatieformulieren naar gevraagd wordt: Relaties en hoogbegaafdheid. We hebben Dineke van Kooten bereid gevonden om deze avond met ons te verzorgen. Dineke is sinds 2004 ervaren in het coachen van hoogbegaafde volwassenen en in het thema relaties (van familiebedrijven tot partnerrelaties en singles). Deze avond combineert zij haar expertises, want hoe zit dat eigenlijk met relaties als je hoogbegaafd bent?

Wat kan je deze avond verwachten?

Hoogbegaafden en relaties, hoogbegaafden en de liefde. Is dat ingewikkelder of juist grootser dan niet-hoogbegaafde mensen ervaren?
Wat zijn de uitdagingen en wat de valkuilen voor hoogbegaafden? Wat zijn de overeenkomsten met niet-hoogbegaafden en wat zijn de verschillen?
Als een hoogbegaafde niet alleen hoog intelligent, maar ook hoog sensitief, hoog seksueel en hoog spiritueel is, dan kan het toch niet anders dan dat ook relaties intensiefs zijn, zou je zeggen.

Hier gaat Dineke van Kooten het vrijdag 25 juni 2021 over hebben. Theorie en praktijk worden in de online presentatie afgewisseld en er is ruim de tijd voor vragen stellen. In groepjes kun je spiegelbeelden digitaal ontmoeten. Weet je welkom. Schrijf je snel in, want het is een gewild onderwerp.

Praktische informatie:

Na een afgeronde aanmelding krijg je één of twee dagen van tevoren de link voor de online bijeenkomst in Zoom via de mail toegestuurd.

We starten om 19.30 met de presentatie. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. Je kunt je vanaf een half uur daarvoor al aanmelden. Het team van HB-café Alkmaar en Dineke zijn aanwezig: leuk om je iets eerder te ontmoeten!

Handig om te weten: Dineke vindt het -juist in het kader van relaties- belangrijk dat het mogelijk is om elkaar te kunnen zien, daarom wordt verwacht dat eenieder de camera aan heeft.

Over de spreker:

Meer informatie over Dineke van Kooten vind je hier:  https://www.dinekevankooten.nl/over-dineke-van-kooten/

 

Wachtlijst

Helaas is dit HB-Café volgeboekt, daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Hieronder kun je je aanmelden voor de wachtlijst. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.

Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Aantal deelnemers*:
Je aanmelding is geplaatst op de wachtlijst.
Opmerkingen:
Indien je voor meer dan 1 deelnemer inschrijft, geef dan in dit opmerkingenveld naam en e-mailadres van de andere deelnemer(s) door.

Meer informatie over het aan- en afmelden voor HB-Cafés vind je hier