13-03-2020 HB-Café Gorinchem: GEANNULEERD Jouw weg belopen als andersdenkende hoogbegaafde

Deze bijeenkomst is geannuleerd ivm het corona virus. We zoeken naar een nieuwe datum.

Jouw weg belopen als andersdenkende hoogbegaafde.

Op vrijdag 13 maart 2020 gaat het tweede HB café van het nieuwe jaar in Gorinchem over jouw weg belopen als andersdenkende hoogbegaafde; spreekster is Adrienne van den Bos, coach, trainster en specialist op het gebied van Hoogbegaafdheid en Hoog sensitiviteit.

Waarom is het zo moeilijk om te gaan staan voor wie jij echt bent? Om jouw eigen weg te belopen als je net iets anders bent dan de mensen om je heen? En hoe ga je om met belemmeringen en obstakels onderweg die ervoor zorgen dat je jouw potentieel en unieke gaven verspilt? Daarover gaan we het hebben in de interactieve workshop tijdens het komende HB café.

Adrienne is oprichter van Gifted People en heeft de afgelopen jaren al honderden hoogbegaafden begeleid in het beter begrijpen van zichzelf en bij het vinden van hun weg zodat zij hun unieke gaven kunnen inzetten in het verlengde van wie ze zijn. Zie ook www.giftedpeople.eu/ en download alvast gratis het e-book over hoogbegaafdheid.

Locatie: Metropole, Melkpad 3-5 in Gorinchem. Metropole ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het NS station. Parkeren kan het makkelijkst in de parkeergarage Kazerneplein.

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief koffie, thee en 2 consumpties. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Pinnen: bij voorkeur.

Aantal deelnemers: maximaal 35.

Tijd: zaal open om 19.00 uur. Om 19.30 uur starten we met het inhoudelijke deel, tussendoor pauze en einde programma om 22 uur. Tot uiterlijk 23 uur is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.