17-09-2020 HB-Café Haarlem: Hoogbegaafden en relaties

Let op:
NIEUW DATUM: 17 september 2020
en NIEUWE LOCATIE: Heemskerk: Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk

Hoogbegaafden en relaties, hoogbegaafden en de liefde. Is dat ingewikkelder of juist grootser dan niet-hoogbegaafde mensen ervaren?

Wat zijn de uitdagingen en wat de valkuilen voor hoogbegaafden?

Wat zijn de overeenkomsten met niet-hoogbegaafden en wat zijn de verschillen?

Als een hoogbegaafde niet alleen hoog intelligent, maar ook hoog sensitief, hoog seksueel en hoog spiritueel is, dan kan het toch niet anders dan dat ook relaties intensief zijn, zou je zeggen.

Daar gaat Dineke van Kooten (coach van hoogbegaafde volwassenen, van relaties en van familiebedrijven – http://dinekevankooten.nl/ ) het donderdag 16 april 2020 met wie dat wil over hebben.

Theorie en praktijk worden in de presentatie afgewisseld en er is ruim de tijd voor vragen stellen. In de pauze kun je onderzoeken hoe je lotgenoten dat ervaren.

Weet dat je welkom bent. Schrijf je snel in, want het is een gewild onderwerp.

 

Locatie: De Vrijburcht, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk 


Tijd: Zaal open 19:00 uur; Start programma (stipt) 19:30 uur. Einde programma 22:00 uur; daarna gelegenheid tot napraten. 


Entree: De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon (incl. koffie of thee). De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt. Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.