29-11-2023 HB-Café Zwolle: HB en dan… verder?!

Door: Gabrielle Bos

Na een zeer geslaagde herstart van het HB-café Zwolle vorige maand, zijn we blij te kunnen aankondigen dat we op woensdag 29 november ons tweede HB-café Zwolle van dit jaar organiseren.
HB en dan… verder?!
We hebben gemerkt dat de presentatie van Janine en Pauline vroeg om nog meer eigen ervaringen uit te wisselen en met elkaar een stap verder te zetten.
Gabrielle neemt jullie verder mee in de cyclus van onbewust ongelukkig HB naar onbewust gelukkig HB én natuurlijk de stappen die daartussen zitten.

Locatie: De locatie waar we ons HB-café organiseren is op de 4e verdieping van de Burgemeester Drijbersingel 51, 8021JB Zwolle.

Parkeren kan in de parkeergarage Diezerpoort. Openbaar vervoer op loopafstand.

Tijd: Van 19.30 tot 22.00 uur, met inloop vanaf 19.00 en uitloop tot 22.30 uur.

Aanmelden: Door onderstaande blokken in te vullen en op te sturen schrijf je je in voor het HB-Café op 29 november 2023 in Zwolle. Je aanmelding wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bankcontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl .

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.