24-11-2023 HB-Café Rotterdam: Echt jezelf kunnen zijn in wat je doet door jezelf te accepteren zoals je bent

Door: Nikki van Zunderd

Authentiek leven, betekent dat je écht jezelf kunt zijn. Leven en werken op jouw manier. Als hoogbegaafde kun je dit ervaren als iets dat lastig is. Doordat je lang geen erkenning hebt gekregen voor wie jij bent, kun je op zoek gaan naar bevestiging buiten jezelf of je juist erg aanpassen. Dit kan vermoeiend en frustrerend zin. Tijdens deze workshop bespreken we hoe je de bevestiging meer uit jezelf kunt halen en daardoor meer vrijheid ervaart.

Wanneer je tot de ontdekking komt dat je Hoogbegaafd bent, zijn er een aantal fases waar je doorheen gaat. Zomaar accepteren dat dit bij jou hoort is lastig. Je ervaart onderweg waarschijnlijk ontkenning, boosheid en het voelt als een grote zoektocht.
Hoe langer je op ontdekking bent wat HB voor jou betekent, komt je meer richting zelfacceptatie. Dit is dus waar deze avond mooi op aansluit.

Je leert hoe je meer de bevestiging uit jezelf kunt halen en niet op zoek hoeft naar bevestiging bij alle mensen om je heen. Leidinggevende, collega’s, sommige vrienden, het is veel werk hen te laten begrijpen wat HB is en wat het voor jou betekent. Maar dat is dus ook helemaal niet nodig. Zolang jij maar begrijpt wat het voor jou is en hoe jij het wilt meenemen in je leven.

Van harte welkom!

Over de spreekster: Nikki van Zunderd begeleidt mensen bij het ontdekken van hun authentieke ik. Dit doet zij o.a. tijdens een persoonlijke ontdekkingsreis voor gevoelige denkers in Oostenrijk. Deze weken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die zich herkennen in HSP en HB. Daarnaast werkt Nikki als trainer/coach voor organisaties op gebied van (persoonlijk) leiderschap. 

Wil jij mee profiteren van de kennis van Nikki en daarmee aan de slag? Meld je dan gauw aan via onderstaand formulier.

 

Locatie: Restaurant Wilskracht Wilskrachtmaakt voor bijeenkomsten gebruik van de moderne foyer onder het Jupitergebouw in Rotterdam.
Deze foyer is te bereiken via het restaurant:  bij binnenkomst loop je naar rechts en kom je vanzelf bij de deur naar de foyer.

Het kan zijn dat er incidenteel mensen door de foyer lopen: dit zijn medewerkers van de bovengelegen kantoren die naar huis gaan.
Zij vinden het prima als je hen gewoon negeert 😉

Het restaurant ligt recht tegenover NS- en metrostation Rotterdam Alexander. Het is daardoor goed bereikbaar met de trein en metrolijnen A en B.  Parkeren kan goedkoop in parkeergarage Noord, die aan het Prins Alexanderplein ligt. Je hoeft alleen het plein over te steken om het restaurant te bereiken.

Tijd: Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Entree: € 18,50 per persoon
Bij de prijs is één drankje inbegrepen. Overige consumpties na afloop aan de bar van Wilskracht zijn voor eigen rekening.

Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café in Rotterdam.
Na betaling van je reservering ben je van harte welkom.
Doe dat zo snel mogelijk, want wij houden jouw plek niet vast!

Je deelname wordt definitief zodra het IHBV de bijbehorende betaling heeft ontvangen.
Indien je nog niet betaald hebt, maak dan bij voorkeur gebruik van de persoonlijke betaallink in je mail.
Wil je liever handmatig betalen?
Schrijf dan het totaalbedrag van je inschrijving handmatig over. De betaalgegevens staan in je mail.
Zodra het IHBV de betaling heeft ontvangen, is je deelname definitief. Je krijgt hiervan nog een bevestiging van ons per mail.
Zolang je niet betaald hebt, wordt jouw plek niet vrijgehouden.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.