21-06-2023 HB-Café Online : Nooit meer ruzie met je baas Q&A

Door: Adrienne van den Bos

HB-Café Arnhem organiseerde eerder dit jaar een HB-Café wat in het kader stond van conflicten op het werk. We praten hier graag online over verder met elkaar, naar aanleiding van het boek van Adrienne van den Bos.

Adrienne van den Bos is coach, schrijver, oprichter van Gifted People en auteur van het boek ‘Nooit meer ruzie met je baas’. Ze helpt andersdenkende hoogbegaafden zichzelf beter te begrijpen, en om hun leven in te richten in het verlengde van hun eigen blauwdruk. Vanuit Gifted People inspireert ze dagelijks duizenden mensen en biedt ze een plek waar hoogbegaafden zichzelf kunnen ontwikkelen en gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

Tijdens de online sessie kun je al jouw vragen stellen aan Adrienne over hoogbegaafdheid en ook over bijvoorbeeld de vier profielen van hoogbegaafdheid op het werk (zoals beschreven in haar boek) en over hoe je jouw unieke gaven in je werk optimaal kunt inzetten. Als je het boek via de webshop van Gifted People bestelt, krijg je er ook gratis het e-book bij. Om het e-book te claimen, kun je mailen naar info@giftedpeople.eu. Stuur een printscreen van je bestelling mee en dan wordt het e-book naar je opgestuurd.

De link om het boek te bestellen is: https://giftedpeople.eu/boek-nooit-meer-ruzie-met-je-baas/ Natuurlijk mag je ook deelnemen als je het boek niet gelezen hebt.

Het HB-Café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op de ochtend van het HB-Café gaan de (digitale) deuren van het HB-Café om 11:20 uur open. Het inhoudelijke deel inclusief napraten duurt van 11.30 tot 13.30 uur.

De entreeprijs bedraagt 10 euro per persoon. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er een plaats beschikbaar komt. Staat er geen wachtlijstformulier, dan is die vol.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.