20-09-2024 HB-Café Eindhoven: Doe je ding(en) als multipotential

Door: Catelijne Gerlag

Veel hoogbegaafde volwassenen zijn óók multipotential. Als multipotential heb je meerdere passies en veel talenten. Dan is het soms lastig om te kiezen, of een uitdaging  je verschillende interesses te combineren. Op 20 september gaat Catelijne Gerlag in Eindhoven in op de vraag hoe het is om multipotential te zijn.

In de workshop krijg je achtergrond over de term multipotential en aanverwante termen. Daarnaast doen we een individuele oefening om een frisse blik op je passies te krijgen. En uiteraard is er volop tijd om met andere hoogbegaafden ervaringen en tips uit te wisselen.

Vragen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Wat zijn de pluspunten en aandachtspunten van multipotential zijn?
  • Hoe beslis ik of ik bij mijn huidige werk blijf of wegga?
  • Hoe kies ik wat mijn volgende stap wordt in werk?
  • Hoe beslis ik of ik mijn eigen bedrijf ga starten of als zzp’er ga werken?
  • Hoe vind ik uitdagend en afwisselend werk, dat ook leuk blijft?
  • Hoe schrijf ik in mijn CV of LinkedIn-profiel waar ik voor sta, met al mijn verschillende facetten?

 

Catelijne Gerlag (www.catelijnegerlag.nl) vertelt over haar ervaringen als multipotential en hoe zij ermee omgaat, maar uiteraard gaat het ook om jouw ervaringen. En hoe je als veelgetalenteerde en multipassionate kunt kiezen voor werk dat écht bij je past. Nu en ook later. En hoe je je werk en leven inricht rondom je passies.

Haar aanpak is naast interactief, heel praktisch en concreet. Er is genoeg gelegenheid voor vragen en onderlinge uitwisseling. Catelijne verzorgde dit HB-Café eerder in onder meer Breda, Rotterdam en Arnhem.

 

Spreekt het thema je aan, dan ontmoeten we je graag op 20 september in Eindhoven!

Hartelijke groet,
Wilfried, Monique en Koen
Team HB Café Eindhoven

 

Locatie: AG Eindhoven (voorheen Academisch Genootschap Eindhoven), Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor je open en van daaraf loop je via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Kom je met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur. Afsluiting ca. 21:30 uur, met aansluitend gelegenheid om na te praten met een drankje.

Entree: € 18,50 per persoon incl. 1 consumptie

Aanmelden:
Door het invullen van het formulier hieronder schrijf je je in voor dit HB-Café. Je inschrijving wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Javascript is vereist om dit formulier goed te laten werken