19-04-2024 HB-Café Zeeland: Weet jij wat jouw KernTalenten zijn?

Door: Sylvia Tas 

Als hoogbegaafde kan je vaak heel veel en ben je op veel gebieden competent. Je kan iets goed, krijgt veel waardering en tóch verlies je energie. Sylvia Tas neemt je in dit HB-Café mee terug naar je kindertijd en laat je nadenken over waar je vroeger als kind, tussen je vierde en twaalfde levensjaar, graag mee speelde. Jouw favoriete speelgoed en activiteiten zeggen namelijk alles over je KernTalenten: waar je echt goed in bent én energie van krijgt.

Tijdens je studie of in je werk heb je vast al eens gemerkt, dat je van bepaalde taken energie krijgt, maar ook dat er taken zijn die niet moeilijk zijn, maar waar je als een berg tegenop kan zien. Bij je geboorte ligt al het grootste deel van je talenten vast. Een kind speelt uit zichzelf met speelgoed en vaak op een originele manier.

Wanneer je onvoldoende gebruik maakt van wat je werkelijke talenten zijn, loop je het risico in een bore- of burn-out terecht te komen. De KernTalentenmethode maakt inzichtelijk van welke activiteiten jij energie krijgt en waar je energie verliest. Daarmee kun je werk of een studie zoeken, die echt bij jouw KernTalenten past.

In een interactieve workshop maak je kennis met wat KernTalenten zijn en waarom het juist voor hoogbegaafden zo’n mooie methodiek is. Je ontdekt wat je ermee kunt doen, bij welke vragen je een analyse laat maken en wat je mag verwachten van de resultaten. Wat is je aard, potentieel en intrinsieke motivatie om functionele dingen te creëren? Welke talenten hebben te maken met spelen met Lego, met hutten bouwen, met tekenen en schilderen, een muziekinstrument spelen of eindeloos avonturenboeken lezen? Verwacht geen volledige analyse, maar leer jezelf wel al beter kennen in dit HB-Café.

Sylvia Tas werkt als coach en trainer in haar praktijk www.apparentlygifted.nl in Middelburg en is KernTalentenanalist, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, studiekeuze en loopbaanbegeleiding.  

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van interactie (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Locatie:
HB-Café Zeeland wordt gehouden in wijkcentrum Palet, Johan van Reigerbergstraat 2, 4336XA, Middelburg.

Tijd: De zaal is open vanaf 19:15 uur. We beginnen om 19:30 uur. Na afloop rond 21:30 uur is er gelegenheid om aan de bar na te praten.

Entree: € 18,50 per persoon (inclusief koffie en thee). Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Door het invullen van onderstaande velden, schrijf je je in voor het HB-Café op 19-04-2024 in Middelburg. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bankcontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.