17-05-2024 HB-Café Zeeland: Smart Imposters Anonymous

Door Tessa Faber

Op 17 mei kom ik in Middelburg graag wat vertellen over het imposter syndroom, zoals ze dat meestal noemen. Of ik daar de aangewezen persoon voor ben, tsjaa, dat weet ik eigenlijk niet zo zeker. Ik denk dat ik hoogbegaafd en hoogsensitief ben, maar de stem achter mijn ogen moet altijd heel hard lachen als ik dat zeg. 

Ik ben al bijna 20 jaar loopbaancoach en counselor, maar eerlijk gezegd denk ik dat ik ieder moment door de mand kan vallen. En dat terwijl ik al best vaak op een HB-Café heb mogen presenteren, blijkbaar trapt iedereen in mijn praatjesmakerij.

Om toch nog een beetje professioneel over te komen ben ik dan wel een geregistreerd loopbaanprofessional en besteed ik jaarlijks minimaal een kwart van mijn tijd en inkomen met kennis vergaren door absurd veel te lezen en veel opleidingen te doen.

Maar eigenlijk hoef je niet zo veel te verwachten hoor, van deze presentatie, het is maar net of ik goed in mijn vel zit, wil er wat zinnigs uit komen. Ik heb een e-book geschreven over het Bedriegersfenomeen, maar ik denk dat Chat GPT daar nog een puntje aan kan zuigen.

Maar als je wilt leren hoe je als hoogbegaafde (en/of neurodivergente) professional toch succesvol over kunt komen, dan nodig ik je van harte uit voor mijn presentatie en voor deze speciale editie van het HB-Café: “Smart Imposters Anonymous”.

Wil je het vervelende gevoel dat erbij hoort eens verder onderzoeken, dan ben je ook welkom, maar het kan wel ongemakkelijk worden…

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van interactie (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Locatie:
HB-Café Zeeland wordt gehouden in wijkcentrum Palet, Johan van Reigerbergstraat 2, 4336XA, Middelburg.

Tijd: De zaal is open vanaf 19:15 uur. We beginnen om 19:30 uur. Na afloop rond 21:30 uur is er gelegenheid om aan de bar na te praten.

Entree: € 18,50 per persoon (inclusief koffie en thee). Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Door het invullen van onderstaande velden, schrijf je je in voor het HB-Café op 17-05-2024 in Middelburg. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.