14-10-2022 HB-Café Rotterdam: Inzicht in jezelf en anderen

Door: Richard Spiering

Tijdens deze interactieve workshop wordt aandacht besteed aan de interactie tussen onze binnenwereld en de wereld om ons heen. Waarbij we stilstaan bij wat we nodig hebben, wat sterke kanten en krachten zijn en hoe we dit vanuit authentieke behoeften op gelijkwaardige manier kunnen afstemmen en onze plek kunnen innemen in onze omgeving.

Over de spreker: Richard Spiering is niet alleen actief bezoeker van het HB-Café Rotterdam: hij biedt begeleiding en training op het gebied van communicatie, conflicthantering , omgaan met agressie, bejegening, weerbaarheid, gezin en opvoeding. Hij doet dat in de vorm van workshops, als sparpartner, meedenker en uitdager, onder andere verbonden aan Hart voor IQ in Papendrecht. Daarnaast houdt hij zich bezig met aankoop en verhuur van bedrijfsvastgoed en levering en montage SCM/Kiwa gecertificeerde beveiligingssystemen  (automotive).

Locatie: Restaurant Wilskracht Wilskrachtmaakt voor bijeenkomsten gebruik van de moderne foyer onder het Jupitergebouw in Rotterdam.
Deze foyer is te bereiken via het restaurant:  bij binnenkomst loopt u naar rechts en komt vanzelf bij de deur naar de foyer.
Het restaurant ligt recht tegenover NS- en metrostation Rotterdam Alexander. Het is daardoor goed bereikbaar met de trein en metrolijnen A en B.  Parkeren kan goedkoop in parkeergarage Noord, die aan het Prins Alexanderplein ligt. U hoeft alleen het plein over te steken om het restaurant te bereiken.

Tijd: Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Entree: € 17,50 per persoon
Koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen. Overige consumpties na afloop aan de bar van Wilskracht zijn voor eigen rekening.

Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café in Rotterdam. Deze inschrijving wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 17,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.
Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Javascript is vereist om dit formulier goed te laten werken