14-06-2024 HB-Café Alkmaar: Smart Imposters Anonymous

Door Tessa Faber

Op 14 juni kom ik in Alkmaar graag wat vertellen over het imposter syndroom, zoals ze dat meestal noemen. Of ik daar de aangewezen persoon voor ben, tsjah, dat weet ik eigenlijk niet zo zeker. Ik denk dat ik hoogbegaafd en hoogsensitief ben, maar de stem achter mijn ogen moet altijd heel hard lachen als ik dat zeg.

Ik ben al bijna 20 jaar loopbaancoach en counselor, maar eerlijk gezegd denk ik dat ik ieder moment door de mand kan vallen. En dat terwijl ik al best vaak op een HB-Café heb mogen presenteren, blijkbaar trapt iedereen in mijn praatjesmakerij.

Om toch nog een beetje professioneel over te komen ben ik dan wel een geregistreerd loopbaanprofessional en besteed ik jaarlijks minimaal een kwart van mijn tijd en inkomen met kennis vergaren door absurd veel te lezen en veel opleidingen te doen. Maar eigenlijk hoef je niet zo veel te verwachten hoor, van deze presentatie, het is maar net of ik goed in mijn vel zit, wil er wat zinnigs uit komen.

Ik heb een e-book geschreven over het Bedriegersfenomeen, maar ik denk dat Chat GPT daar nog een puntje aan kan zuigen. Maar als je wilt leren hoe je als hoogbegaafde (en/of neurodivergente) professional toch succesvol over kunt komen, dan nodig ik je van harte uit voor mijn presentatie en voor deze speciale editie van het HB Cafe: “Smart Imposters Anonymous”.

Wil je het vervelende gevoel dat erbij hoort eens verder onderzoeken, dan ben je ook welkom, maar het kan wel ongemakkelijk worden…

Locatie: We houden ons HB-Café in De Letterbak in Alkmaar, Edisonweg 10-12, 1821 BN. Entree via de voorzijde van het gebouw. Na 19.30 is de centrale deur van het gebouw gesloten, dus het is verstandig voor die tijd aanwezig te zijn. We hangen wel een telefoonnummer op de deur, maar het is prettiger als wij de zaal niet meer hoeven te verlaten. Parkeren kan rondom en is gratis. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Tijd:  Van 19.30 tot 22.00 uur, met inloop vanaf 19.00 en uitloop tot max 22.30 uur.

Aanmelden: Door onderstaande blokken in te vullen en op te sturen schrijf je je in voor het HB-Café op 14 juni 2024 in Alkmaar. Je aanmelding wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen. Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bankcontact/Mister Cash.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl .

 

Javascript is vereist om dit formulier goed te laten werken