14-02-2020 HB Café Delft: Hoogbegaafd en dan… Wat betekent dat nu, hoogbegaafd zijn?

Vaak komen mensen er pas op volwassen leeftijd achter dat ze (mogelijk) hoogbegaafd zijn. Er gaat dan een heel nieuwe en misschien zelfs wel verwarrende wereld open. Op deze avond geven we een inleiding in de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ook zal er veel aandacht zijn voor ervaringen van de aanwezigen. Enkele vragen die aan bod zullen komen: Welke gevoelens ervaar je of heb je ervaren toen je ontdekte dat je (mogelijk) hoogbegaafd bent? Ervaar je een kloof in de omgang met anderen? Hoe ga je positief om met je hoogbegaafdheid?

Pauline Coret (Loopbaanprofessional en KernTalentenanalist bij KernKompas en coördinator HB-café Delft) en Anna Geburtig (coach en KernTalentenanalist bij Stichting Galileo en teamlid HB-Café Delft) zullen deze avond inhoudelijk begeleiden. Naast de theorie zullen zij ook zorgen voor opdrachten die uitnodigen tot interactie met de andere aanwezigen.

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op 14 februari as. gaan de deuren van het HB-café om 19. 00 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Locatie: Hampshire hotel Delft Centre, Koepoortplaats 3, 2612 RR Delft LET OP NIEUWE LOCATIE!!!!

Parkeren: U kan uw auto parkeren in de nabijgelegen Marktgarage. LET OP: Er zijn werkzaamheden in Delft, de Sint Sebastiaanbrug is afgesloten. Let dus goed op de omleidingsborden!

Openbaar vervoer: Het centraal station ligt 1,4 km van Hampshire Hotel- Delft Centre. Te voet is dit ongeveer 20 minuten lopen. Buslijnen 62 en 63 stoppen vlakbij het hotel.

Tijd: 19:30 uur tot 23:00

Entree: € 17,50 per persoon

Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café op 14 februari in Delft. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 17,50 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.