14-01-2022 Online HB-Café Zeeland: Embodied stories; “Wat is het verhaal dat jouw lijf vertelt?”

Door: Bart Durand

Spelenderwijs uit je hoofd in je lijf.

Een online workshop, met veel bewegen, interactie, lol en ruimte voor reflectie.

In deze fysieke online workshop maken de deelnemers spelenderwijs verbinding met de intelligentie en creativiteit van hun lichaam. Door te spelen met beweging, verhalen, verbeelding en elkaar, ontstaat een nieuwe ervaring die een ander kijk of invalshoek geeft op jezelf.

Dit actieve en creatieve proces zal leiden tot een verkleining van de scheiding tussen mind, body, heart en spirit. In deze workshop speciaal aandacht voor jouw verhaal.

De workshop is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wijsheid en creativiteit van haar of zijn lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen aan jou en een ander. Het is een fysieke, actieve workshop, waarbij altijd de uitnodiging geld om binnen je eigen grenzen te blijven.

Wat kan je leren/ervaren:

* verhoogd lichaamsbewustzijn

* ervaring met improviseren

* inzicht in jezelf en wat jou beweegt

* ervaring met een ander manier van vertellen

* Positieve energie

* plezier

Deze workshop vindt zijn inspiratie in de praktijk van InterPlay (www.interplay.org), Embodied Learning en de jarenlange ervaring met faciliteren, Improvisatie theater en clownerie van Monsieur Bart.

 

Op de avond van het HB-Café gaan de (digitale) deuren van het HB-Café om 19:15 open. Het duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00.

Donderdag 13 januari ontvang je de link van het evenement. Controleer op tijd je spambox als je de link niet ziet.

Door het invullen schrijf je je in voor het online HB-Café op 14-01-2022. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 10,00 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bankcontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl .

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.