13-09-2024 HB-Café Groningen: Vind je balans in werk en passies als multipotential

Door: Catelijne Gerlag

Veel hoogbegaafde volwassenen zijn óók multipotential. Als multipotential heb je meerdere passies en veel talenten. Dan is het soms lastig om te kiezen, of een uitdaging je verschillende interesses te combineren. Tijdens dit HB-Café gaat Catelijne Gerlag in op de vraag hoe het is om multipotential te zijn.

In de workshop krijg je achtergrond over de term multipotential en aanverwante termen. Daarnaast doen we een individuele oefening om een frisse blik op je passies te krijgen. En uiteraard is er volop tijd om met andere hoogbegaafden ervaringen en tips uit te wisselen.

Vragen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Wat zijn de pluspunten en aandachtspunten van multipotential zijn?
  • Hoe beslis ik of ik bij mijn huidige werk blijf of wegga?
  • Hoe kies ik wat mijn volgende stap wordt in werk?
  • Hoe beslis ik of ik mijn eigen bedrijf ga starten of als zzp’er ga werken?
  • Hoe vind ik uitdagend en afwisselend werk, dat ook leuk blijft?
  • Hoe schrijf ik in mijn CV of LinkedIn-profiel waar ik voor sta, met al mijn verschillende facetten?

Catelijne Gerlag (www.catelijnegerlag.nl) vertelt over haar ervaringen als multipotential en hoe zij ermee omgaat, maar uiteraard gaat het ook om jouw ervaringen. En hoe je als veelgetalenteerde en multipassionate kunt kiezen voor werk dat écht bij je past. Nu en ook later. En hoe je je werk en leven inricht rondom je passies.

Catelijnes aanpak is naast interactief, heel praktisch en concreet. Er is genoeg gelegenheid voor vragen en onderlinge uitwisseling. Catelijne verzorgde dit HB-Café eerder in onder meer Breda, Rotterdam en Arnhem.

Locatie: Hotel Flonk, Radesingel 50 Groningen,
Tijd: we beginnen om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Entree: € 18,50 per persoon

Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café op 13 september 2024 in Groningen. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Javascript is vereist om dit formulier goed te laten werken