13-03-2020 HB-Café Delft: GEANNULEERD!

Let op deze bijeenkomst wordt naar een ander moment verplaatst i.v.m. het Corona-virus.
Met deelnemers die zich reeds hebben aangemeld zal nog contact worden opgenomen over de precieze afhandeling hiervan.

Hoogbegaafde personen zijn bij uitstek goede gesprekspartners. Ze hebben veel interesses, kennis op verschillende terreinen en tonen een grote mate van betrokkenheid en inlevingsvermogen. Waar jij je als hoogbegaafde misschien vaak moet inhouden in een doorsnee (werk)omgeving, bieden we je tijdens dit HB-Café juist de gelegenheid in gesprek te gaan met gelijkgestemden.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst ga je als bezoeker in steeds ander samengestelde groepen in gesprek omtrent een concreet hoogbegaafdheidsthema. De 5 thema’s zijn burn- & bore-out, relaties, succesvol zijn, ‘Van niet weten naar weten’ en autonomie. In totaal bestaat de avond uit verschillende sessies, waarbij we je aanmoedigen bij de verschillende thema’s je ervaring of kennis te delen, je vragen te stellen of op een andere manier actief deel te nemen aan het gesprek. De avond wordt begeleid door het team van HB-Café Delft (Pauline Coret, Joanne Spreij, Anna Geburtig & Ina Engelbarts) en een speciale gast (Jarno Butter).

Locatie: Sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, 2611 CG, Delft
Het Meisjeshuis is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en er is een ruime parkeergarage direct aan de overkant van de gracht (Phoenixgarage).

Deze garage is op vrijdagavond vaak vol, een goed alternatief is dan de Prinsenhof garage. LET OP: Er zijn werkzaamheden in Delft, de Sint Sebastiaanbrug is afgesloten. Let dus goed op de omleidingsborden!

Tijd: Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Het inhoudelijke deel duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Entree: € 17,50 per persoon
(Koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen. Overige consumpties na afloop aan de zijn voor eigen rekening.)

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.