11-02-2022 Online HB-Café Zeeland: Groeien als hoogbegaafde: ontwikkel een growth mindset

Door: Rianne van de Ven

Tijdens dit HB-Café verzorgt Rianne van de Ven een lezing over de populaire mindset- theorie van de Amerikaanse psycholoog Carol Dweck. Rianne ziet in haar praktijk veel hoogbegaafde volwassenen die in hun jeugd al een vaste (fixed) mindset ontwikkeld hebben en die daar in het volwassen leven flink last van hebben. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld faalangst, perfectionisme, uitstelgedrag of een laag zelfbeeld.

Een op groei gerichte, de zogenaamde ‘growth’ mindset geeft je veel meer positieve energie, perspectief en voldoening in het leven.

Naast wat uitleg over de theorie geeft Rianne ook tips hoe je een growth mindset kunt ontwikkelen.

 Over de spreker

Rianne van de Ven kennen we natuurlijk als oud-voorzitter van het IHBV (2012-2020). Ze heeft sinds 2007 een coachpraktijk in Wageningen en is directeur van Hoogbegaafd in Bedrijf. Daarnaast is ze docent, spreker, trainer en onderzoeker op het gebied van hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ze is mede-auteur van de IHBV-bestseller uit 2017 Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in. In december 2021 bracht ze het boek Hoogbegaafd in praktijk. Het versterken van persoonlijk leiderschap bij hoogbegaafde volwassenen uit (www.hoogbegaafdinpraktijk.nl).

Op de avond van het HB-Café gaan de (digitale) deuren van het HB-Café om 19:15 open. Het duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00.

Donderdag 10 februari ontvang je de link van het evenement. Controleer op tijd je spambox als je de link niet ziet.

Door het invullen schrijf je je in voor het online HB-Café op 11-02-2022. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 10,00 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bankcontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl .

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.