10-09-2020 HB-Café Enschede: Burn-out & Bore-out

Donderdag 10 september gaat het HB-Café Enschede over het thema Burn-out & Bore-out. Gastspreker deze avond is Peter Overzier.

Burn-out kent vrijwel iedereen wel, uit eigen ervaring of de omgeving. Maar niet iedereen is bekend met de bore-out, waarbij niet de overbelasting in het werk de oorzaak is maar juist het niet benutten van de mogelijkheden en kwaliteiten van de werknemer. Sommige deskundigen denken dat een op de zeven werknemers last heeft van bore-out gerelateerde klachten. Belangrijk genoeg dus om er meer over te weten te komen.

Onderwerpen:
– Wat is een bore-out?
– Waarom komt een bore-out voor bij hoogbegaafden?
– Wat kun je doen om een bore-out te voorkomen?

Over de spreker:
Peter Overzier (1961) is opgeleid als Sociaal en Organisatie psycholoog en werkt in de GGZ. In zijn praktijk in Schiedam begeleidt hij hoogbegaafde volwassenen die willen leren omgaan met hun hoogbegaafdheid. Ook geeft hij meerdaagse cursussen en workshops over hoogbegaafdheid. Zie ook www.petercoachtslimmemensen.nl


Praktische informatie & aanmelden:
Locatie: Openbare Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede. De bibliotheek is op vijf minuten lopen van station Enschede en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
Tijd: 19.00-21.30 uur. De zaal gaat open om 18.30 uur; aanvang programma 19:00 uur. Einde programma 21.30 uur; Daarna is er gelegenheid tot napraten.
Entree: € 17,50 per persoon, inclusief koffie en thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Door het invullen van onderstaand formulier schrijf je je in voor het HB-Café op 10 september 2020 in Enschede. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 17,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.
Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meld dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.