01-10-2020 HB-Café Rotterdam: LET OP ONLINE! Hoogbegaafd en verveling/bore-out

LET OP: ONLINE!

 

Burn-out kent vrijwel iedereen wel, uit eigen ervaring of de omgeving. Maar niet iedereen is bekend met de bore-out, waarbij niet de overbelasting in het werk de oorzaak is maar juist het niet benutten van de mogelijkheden en kwaliteiten van de werknemer.

Sommige deskundigen denken dat een op de zeven werknemers last heeft van bore-out gerelateerde klachten. Belangrijk genoeg dus om er meer over te weten te komen.

Onderwerpen:
– Wat is een bore-out?
– Waarom komt een bore-out voor bij hoogbegaafden?
– Wat kun je doen om een bore-out te voorkomen?

Peter Overzier (1961) is opgeleid als Sociaal en Organisatie psycholoog en werkt in de GGZ. In zijn praktijk in Schiedam begeleidt hij hoogbegaafde volwassenen die willen leren omgaan met hun hoogbegaafdheid. Ook geeft hij meerdaagse cursussen en workshops over hoogbegaafdheid. Zie ook www.petercoachtslimmemensen.nl

 

 

Dit HB-Café wordt online gegeven.

Tijd: Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Entree: € 10,00 per persoon

Je ontvangt de inloglink op donderdagochtend.

Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café op 01-10-2020 in Rotterdam. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 10,00 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.
Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.