04-10-2017 HB-Café Enschede: Hoogbegaafd aan het werk

In Archief Enschede by HB-Café Enschede

Op 4 oktober vond het tweede HB-Café in Enschede met als thema: ‘Hoogbegaafd en werk’, plaats. Noks Nauta, bestuurslid van het IHBV en auteur van diverse boeken en artikelen begeleidde de avond inhoudelijk. Tijdens een interactieve presentatie nam ze ons mee in de kennis over en liet ze ons stilstaan bij onze ervaringen met hoogbegaafdheid en werk. Vooral communicatie en samenwerken op het werk kwamen aan bod, er ontstonden bijzondere, waardevolle dialogen. Deelnemers gaven aan dat ze met een goed gevoel en soms zelfs nieuwe inzichten vertrokken!

De nieuwe locatie boven café Jansen en Janssen werd als zeer prettig ervaren. Inmiddels zijn we al weer druk bezig om de bijeenkomst vorm te geven die op 12 december ook op deze locatie plaatsvindt. Het thema zal zijn: ‘Communiceren als je hoogbegaafd bent’. De inhoud van deze avond wordt verzorgd door Marga Spaanjaars, coach en trainer bij HB-trainingen, onderdeel van Hoog gevoelig heel gewoon, en eigenaar van Het kan anders – coaching. Klik hier om het persbericht te bekijken:

Wees welkom op 12 december!