16-01-2015 “Je gezien voelen als hoogbegaafde”

In Archief Eindhoven by HB-Café Eindhoven

Op 16 januari vond een HB-Café in Eindhoven plaats met als thema “Je gezien voelen als hoogbegaafde”.
Zodra het verslag gemaakt is, zal dat hier gepubliceerd worden. Tot dan nog even de aankondigingstekst:

Op vrijdagavond 16 januari 2015 wordt weer een volgende HB café in café Usine in Eindhoven georganiseerd. Deze keer zal Chantal Woltring van Woltring Coaching in Eindhoven een presentatie en workshop geven met als thema “Je gezien voelen als hoogbegaafde”. Veel hoogbegaafden blijken van jongs af onvoldoende gezien of begrepen te worden door hun omgeving wat tot allerlei problemen in de persoonlijke ontwikkeling kan leiden.

HB-café in café Usine in Eindhoven met als thema “Je gezien voelen als hoogbegaafde”

Op vrijdagavond 16 januari 2015 wordt weer een volgende HB café in café Usine in Eindhoven georganiseerd. Deze keer zal Chantal Woltring van Woltring Coaching in Eindhoven een presentatie en workshop geven met als thema “Je gezien voelen als hoogbegaafde”. Veel hoogbegaafden blijken van jongs af onvoldoende gezien of begrepen te worden door hun omgeving wat tot allerlei problemen in de persoonlijke ontwikkeling kan leiden.

Of je je gezien voelt, voor wie je bent en wat je te bieden hebt, is voor een groot deel een direct gevolg van de mate van spiegeling die je in je ontwikkeling tot volwassene hebt mogen ervaren. Veel volwassen hoogbegaafden merken pas later in hun leven hoe fijn het is om daadwerkelijk in al je facetten gezien en gekend te worden. Mede door een tekort aan spiegelmomenten tijdens het opgroeien is het voor veel hoogbegaafden ook lastig om aansluiting te vinden bij anderen. In dit HB Café maken we in het eerste deel kennis met de krachten die spelen in het systeem ten grondslag aan “het je gezien voelen”. In het tweede deel daarna start de workshop waarin je in kleine aantallen gaat onderzoeken hoe dat krachtenspel voor jou werkt. En wie weet, voel je je na dit HB Café weer een klein beetje meer gezien of begrepen.

Locatie: Café Usine, Lichttoren 6 in Eindhoven, tegenover de Mediamarkt. De lezing vindt plaats in de zaal Chambre d’Amis die bij binnenkomst van het café aan de linker zijde ligt.
Parkeren: Parkeergarage P1 Mathildelaan of parkeerplaats Raiffeisenstraat (na 21:00 u. gratis)
Openbaar vervoer: Café Usine ligt op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Het inhoudelijke deel duurt van 19:30 tot 22:00 uur. Daarna kan in het café gedeelte nog worden nagepraat onder het genot van een drankje.

Entree: € 15,00 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden door het overmaken van het entreebedrag op bankrekening NL15 RABO 0121 2870 33 ten name van het IHBV te Delft, onder vermelding van je naam,
e-mailadres (gebruik ‘()’ indien ‘@’ niet geaccepteerd wordt) én ‘Eindhoven, 16 januari’. Zodra het IHBV de betaling heeft ontvangen, is de inschrijving voltooid. Je ontvangt hier verder geen bevestiging van.
Meer informatie: secretariaat@ihbv.nl