02-07-2021 – OPNIEUW VERPLAATST- HB-Café Rotterdam: HB en solliciteren na (of nog in?) Corona-tijd

Door: Tessa Faber.

De afgelopen maanden is de oude manier van werken binnen veel branches drastisch veranderd. Wat betekent dat voor jou als hoogbegaafde, vaak hoogsensitieve werkzoekende?

En hoe profileer je je? Veel werkgevers weten niet goed wat ze aan moeten met hoogbegaafden, wiens loopbaan en cv verre van standaard is. Het is dus aan de hoogbegaafden zelf om mogelijke (voor)oordelen weg te nemen, duidelijk te maken wat hun toegevoegde waarde is, zeker nu, en om werk te vinden dat (beter) bij hen past en blijft passen.

LET OP: dit HB-Café is verplaatst. Als je je hiervoor ingeschreven hebt, heb je een mail ontvangen met alle informatie omtrent de mogelijkheden rond jouw boeking!

In dit HB-Café krijg je speciale, stoutmoedige, super-eigenzinnige en slimme strategieën aangereikt om je als niet-standaard professional te profileren. Loopbaancoach Tessa Faber verzorgt een interactieve workshop met strategieën voor drie typische dilemma’s waar hoogbegaafden vaak tegenaan lopen: je bent overduidelijk een hoogopgeleide hoogbegaafde en wordt vaak te zwaar bevonden, je bent hoogbegaafd maar (nog) niet aantoonbaar hoogopgeleid en wordt te licht bevonden, je bent een creatief hoogbegaafd ‘multitalent’ en wordt vooral ‘raar’ gevonden.

Tessa Faber is loopbaancoach voor niet-standaard professionals. Ze is zelf door haar loopbaan heen bedreven geraakt in ‘dwarsprofileren’. Ze geeft inspiratie, inzicht, informatie en de motivatie om te solliciteren zoals je echt bent. Niet jokken, overdrijven of oppoetsen, maar ook weer niet te bescheiden. Niet te zwaar, niet te licht, niet raar, maar gewoon zijn wie je bent. ‘Profileren vanuit je hart’ is haar eigen (over)drijfveer als loopbaancoach. Haar motto is dan ook: Ontdek wie je bent en wees het dan expres!

Voor meer informatie over Tessa zie www.makingsense.nl.”

Wachtlijst

Helaas is dit HB-Café volgeboekt, daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Hieronder kun je je aanmelden voor de wachtlijst. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.

Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Aantal deelnemers*:
Je aanmelding is geplaatst op de wachtlijst.
Opmerkingen:
Indien je voor meer dan 1 deelnemer inschrijft, geef dan in dit opmerkingenveld naam en e-mailadres van de andere deelnemer(s) door.

Meer informatie over het aan- en afmelden voor HB-Cafés vind je hier