09-03-2021 (ochtend) Online HB-Café: Hoogbegaafd en dan… (beginnerscafé)

Op dinsdag 9 maart 2021, in De Week van de Hoogbegaafdheid, vinden er maar liefst twee online HB-Cafés plaats voor mensen die aan het begin staan van hun HB-ontdekkingsreis. Wat betekent dat nu, hoogbegaafd zijn?

Vaak komen mensen er pas op volwassen leeftijd achter dat ze (mogelijk) hoogbegaafd zijn. Er gaat dan een heel nieuwe en misschien zelfs wel verwarrende wereld open. Tijdens dit interactie HB-Café krijg je een inleiding in de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ook zal er veel aandacht zijn voor ervaringen van de aanwezigen. Enkele vragen die aan bod zullen komen: Welke gevoelens ervaar je of heb je ervaren toen je ontdekte dat je (mogelijk) hoogbegaafd bent? Ervaar je een kloof in de omgang met anderen? Hoe ga je positief om met je hoogbegaafdheid?

 

Spreker voor dit HB-Café is Noks Nauta.

Foto: Gijs de Kruijf (c)

Foto: Gijs de Kruijf (c)

 

Het HB-Café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op 9 maart gaan de (digitale) deuren van het HB-Café om 09:30 uur open. Het inhoudelijke deel duurt van 10:00 – 12:00 uur. Tot 12.30 uur kan er eventueel nagepraat worden.

De entreeprijs bedraagt 10.- euro per persoon. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt. Staat er geen wachtlijstformulier, dan is die vol.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.