Evenement informatie

GEANNULEERD 03-04-2020 HB-Café Eindhoven: HB, taal en humor

Vanwege de COVID-19 maatregelen hebben we dit HB Café moeten annuleren. We hopen Wim Daniëls op een later moment alsnog te mogen verwelkomen bij het HB Café Eindhoven.

 

 

Wim Daniëls leeft en ademt taal. Eerst als leraar Nederlands en Duits in het middelbaar onderwijs, daarna als tekstwetenschapper aan de Open Universiteit. Sinds 1994 is hij fulltime schrijver (van ondertussen al zo’n 120 boeken) en taaladviseur. Hij geeft als spreker ook veel lezingen en voordrachten, en staat in het theater met cabaretvoorstellingen en theatercolleges. In 2018 en 2019 schreef hij, naast verschillende boeken, ook de tekst van het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

In dit Hb-café zal hij voor de pauze een (interactieve) uitstap maken naar taal en humor, waarbij ook hoogbegaafdheid aan de orde komt. De creativiteit van de bezoekers zou hier mee geprikkeld moeten zijn, want na de pauze wacht een opdracht. Voor de beste uitvoering stelt Wim een mooie prijs beschikbaar.

Locatie: Academisch Genootschap, Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor u open en van daaraf loopt u via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Komt u met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur. Afsluiting lezing ca. 21:30 uur, met aansluitend gelegenheid om na te praten met een drankje.

Entree: € 17,50 per persoon incl. 1 consumptie

Aanmelden:

Door het invullen van het formulier hieronder schrijf je je in voor dit HB-Café. Je inschrijving wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 17,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.